Letxuga krema

Ideala afari arin moduan
Prestatze denbora 20 min.
Egosketa denbora 15 min.
Zailtasuna Erraza
in Lehenak
Zer behar duzu
  • TIPULA BAT
  • 3 BERAKATZ HORTZ
  • 500 ML BARAZKI SALDA
  • 250 GR BATAVIA LETXUGA
  • GATZA
  • PIPERMINA
  • LIMOI ZUKUA
  • ESNEGAI LIKIDOA

Nola Prestatu

Begano eta begetarianoentzako menu ezin hobea.

  1. Baratxuri eta tipula txikitu eta kazola batean gehitu oliba olio pixka batekin batera. 3 minutuz nahastu gardentzen hasten diren arte.
  2. Barazki ura gehitu eta sua jaitsi.
  3. Letxuga batavia gehitu (juliana estiloan moztuta).
  4. Su baxuan 2 minutuz egosi.
  5. Gatza, pipermina eta limoi zukua gehitu, eta sua itzalita utzi.
  6. Irabiagailu elektrikoaren irabiatu gustuko krema testura lortu arte.
  7. Zerbitzatzeko garaian, esnegain olio likido eta pipermin apur bat gehitu.

 

Erabilitako Naia produktuak