Entsalada nahasketa: Batavia Letxuga, Lollo Rosso eta Eskarolaren bihotza

Bataviaz gain, entsalada hau Lollo Rossoz eta Eskarola kizkurraz dago osatuta. Azken bi hauek digestioa hobeto egiten laguntzen duen zapore mingots bat ematen diote.

Lollo Rossoak gibeleko bilis jarioa handitzen duten sustantziak ditu, eta modu honetan, digestioa arintzen eta gibeleko behazunak ekiditen laguntzen du. Ezaugarri hau, Lollo Rosso letxugaren eta zapore mingotsa duten beste barazki batzuen (alkatxofa, eskarola, endibia etab.) ezaugarri berezia da. Guzti horiek, batez ere gibeleko edo besikulako arazoak dituen edonorentzako dira aproposak, digestio motel eta astunak eta bazkalosteko tripako deserosotasunak eta minak ekiditen laguntzen dutelako.

 

Kontserbazioa

Kontserbatu 1º eta 4º artean

Mantentzea

Kontsumitu ireki eta 24 ordu pasa baino lehen

Formatuak

125g (2 errazio)

250g (4 errazio)

500g (8 errazio)

Urtarokotasuna

Urte osoan zehar eskuragai